Behöver du slipa ditt golv? Kontakta oss! 070-2563628

Golvslipning och Parkettslipning i Umeå

Vi erbjuder allt inom slipning av trägolv och parkettgolv. Våra kunder är både företag och privatpersoner. Vi utför både nyproduktion och renovering. Vi är verksamma i hela Umeåområdet men arbetar mestadels i Umeå, Nordmaling, Sävar, Vännäs, Obbola, Holmsund och Hörnefors.

Golvlackering

I samband med att vi slipar ditt golv efterbehandlar vi givetvis det för bästa möjliga resultat och livslängd. Självklart använder vi oss bara av erkända leverantörer av lacker, oljor och hårdvaxoljor.

Varför Norrslip

Vi inte enbart en golvfirma, utan hos oss får du också rådgivning om vad som blir den bästa lösningen för dig. Vi är oberoende och tar alltid fram det material som passar er vision/objekt bäst. Vi som arbetar på Norr Slip har alla mångårig erfarenhet av alla typer av golvläggningar, golvslipningar och trapprenoveringar.

Tips och råd Inför en golvslipning

Hur mycket dammar en golvslipning?

Vi använder oss av professionella golvslipningsmaskiner, som är utrustade med dammsugare och suger upp det mesta av dammet. Kantmaskiner har svårare att suga upp allt damm då golv ofta är mer eller mindre ojämna längs väggar. Desto ojämnare golv desto mer damm i luften. Har man en större öppen yta där slipning ska ske rekommenderas täckning med skyddsplast.

Inför en golvslipning

Alla möbler på de ytor som skall slipas måste vara bortplockade. Dessa kan försiktigt ställas tillbaka ca 24 h senare beroende på vilken toppbehandling som valts. Ta bort nerhängande taklampor och annat som kan vara i vägen för golvsliparen. Växter i fönster, likaså tavlor etc på väggar, kan vara kvar, såvida det inte är risk för att sliparen kan störas av dem. Allt som är känsligt eller dyrbart skall tas bort från de ytor som arbeten kommer att ske på.

Efter en golvslipning

Ha golvskydd på era möbler för att förhindra repor och skador på golven när ni återställer rummet. Lyft tillbaka möbler på golvet, dra inte möblerna på golvet. Var försiktig med dina lackade och hårdvaxoljade  golv den första veckan innan de fått härda till sin fulla slitstyrka. OBS! Mattor får ej läggas tillbaka på golven förrän tidigast 10 dagar efter toppbehandling för att minska risken för färgdifferenser. Våttorkning av nybehandlade golv bör inte göras inom 10 dagar efter behandlingen då lackerna måste få tid att härda klart.

Offertförfrågan

Har du funderingar kring ett arbete? Hos Norr Slip får du rådgivning, väl genomförda arbeten och vägledning genom hela processen.

Ring oss: 070-2563628

Skicka offertförfrågan och vi återkommer inom 24h!

© 2015 - Norrslip Created By Eriksson/Nord Agency - www.erikssonnord.se