Behöver du renovera trappor i Umeå? Kontakta oss! 070-2563628

Trapprenovering i Umeå

Trapprenovering är när din trappa inte klarar en slipning längre. Istället för att slipa kan man klä trappan med nytt trä eller laminat, så att den blir som ny igen! Våra kunder är både företag och privatpersoner. Vi utför både nyproduktion och renovering. Vi är verksamma i hela Umeåområdet men arbetar mestadels i Umeå, Nordmaling, Sävar, Vännäs, Obbola, Holmsund och Hörnefors.

Halkskydd

I samband med att vi slipar eller klär om din trappa efterbehandlar vi givetvis det för bästa möjliga resultat och livslängd. Självklart använder vi oss bara av erkända leverantörer av lacker, oljor och hårdvaxoljor. Vi kan även använda olika sätt för att minska halkrisken.

Varför Norrslip

Vi inte enbart en golvfirma, utan hos oss får du också rådgivning om vad som blir den bästa lösningen för dig. Vi är oberoende och tar alltid fram det material som passar er vision/objekt bäst. Vi som arbetar på Norr Slip har alla mångårig erfarenhet av alla typer av golvläggningar, golvslipningar och trapprenoveringar.

Trapprenovering och trappslipning i Umeå

Trappslipning i Umeå med omnejd

Slipa din trappa och få den som ny igen! Vi hjälper dig i Umeå med trappslipning till bra priser. Det går att slipa de flesta trappor, allt ifrån innertrappan upp till övervåningen eller till den gamla trappen ner till källaren. Vi använder oss av lacker och slippapper i högsta kvalitet för att uppnå bästa resultat.

Plansteget

Planstegen (det man kliver på) är oftast gjorda i furu eller ek och är oftast inga problem att slipa upp och behandla enligt önskemål även om det tidigare varit en matta eller gammal målarfärg på.

Vagnstycket

Vagnstycket (det som är på sidorna) kan ibland på trappor av ek vara av fanér, vilket i värsta fall kan göra en slipning omöjlig om det skulle vara för tunt. Det man får gör då är till exempel att måla i önskad färg.

Sättsteget

Sättsteget (det som är under plansteget i en stängd trappa) kan även det vara av fanér och beroende på tjockleken kan det tyvärr ibland ej gå att slipa.

Altan / Terasslipning

Vi utför slipning och behandling i Umep med omnejd av altaner, trädäckm terasser och uteplatser.

Tänk på att vädret styr när man ska slipa och olja utomhus, så det kan vara bra att ha flera dagar möjliga under en längre tid då man vill fixa sin uteplats.

Är virket spikat eller om skruvskallarna sticker upp måste dessa åtgärdas innan slipningen kan påbörjas.

Offertförfrågan

Har du funderingar kring ett arbete? Hos Norr Slip får du rådgivning, väl genomförda arbeten och vägledning genom hela processen.

Ring oss: 070-2563628

Skicka offertförfrågan och vi återkommer inom 24h!

© 2015 - Norrslip Created By Eriksson/Nord Agency - www.erikssonnord.se